en

Айпад Про 9.7, 10.5, 11, 12.9

0 Налични продукта.
Съобщение

Хмм... Изглежда че в сме изчерпали всички продукти в тази категория. Защо не разгледате нашите намалени и промоционални продукти

Какво означава реновиран iPhone?

Какво означава преоценен iPhone?

Има ли зарядно в комплекта?

Полезни линкове

Експресна доставка

Възможност за експресна доставка на лаптопи, компютри, монитори, принтери, смартфони, iPhone и други в цяла България - София, Пловдив, Варна, Бургас, Стара Загора, Благоевград, Пазарджик, Плевен, Велико Търново, Хасково, Русе, Сливен, Добрич, Враца, Шумен, Кърджали, Монтана, Ловеч, Кюстендил, Перник, Ямбол, Разград, Габрово, Смолян, Търговище, Силистра, Видин, Троян, Ботевград, Ямбол, Свищов, Дупница, Горна Оряховица, Казанлък, Асеновград, Кюстендил, Петрич, Димитровград, Сандански, Самоков, Троян, Несебър и други. Също така можете да получите поръчаните продукти с безплатна доставка в някой от петте ни магазина.


Описание

През 2015г. Apple въвеждат нова концепция в линията си таблети като изненадват своите потребители с моделите iPad Pro. Тяхната идея е тези устройства да ви гарантират по-голяма продуктивност при работа с професионални приложения, не само за забавления.

В Hop.bg ще откриете разнообразие на употребявани модели Apple Айпад Pro с гаранция и възможност за покупка на изплащане.

По какво се различават и с какво са по-добри от останалите айпади като iPad Air и Mini? Про версиите разполагат с:

  • най-добрите камери в линията Айпад

  • варианти с 10.5, 11 и 12.9-инчови дисплеи

  • 4 високоговорителя

  • най-мощните процесори в сравнение с другите модели от iPad сериите на марката

  • възможност за работа с клавиатури и Apple Pencil

Към настоящия момент на пазара се предлагат няколко модела и всеки един от тях е добър избор, но кой от тях е най-подходящия за вас ще разберете като първо определите целта, за която ще го ползвате.

Hop.BG - Вход



Вход Бизнес клиентиРегистрация на дилъри и b2b клиенти

Hop.BG - Регистрация


Желаете ли да получавате наши промоционални предложения чрез електронна поща?



Вход Бизнес клиентиРегистрация на дилъри и b2b клиенти

Hop.BG - Забравена парола

Напишете в полето отдолу пощата, с която сте се регистрирали на нашия сайт и ще получите на тази поща нова временна парола.

Hop.BG - Изпрати на приятел

Hop.BG - Търсене