ᐉ Доставка на лаптопи и компютри втора ръка | Hop.bg

Доставка

НАЧИН НА ДОСТАВКА

 

Може да получите желаната/заявената от Вас стока по два начина:

·         Да бъде доставена от куриер на посочен от Вас адрес.

·         Да взeмете лично продукта на място от физическите ни магазини в София, Плевен, Варна и Русе.  

 

СТОЙНОСТ НА ДОСТАВКАТА

 

Стойността за доставка на продуктите, поръчани от hop.bg се определя от категорията на продукта – компютър, лаптоп, таблет, смартфон и т.н. Цените са както следва:

 

Смартфон/Таблет - 10 лв.

Лаптоп - 10 лв.

Компютър - 10 лв.

Монитор -  10 лв.

Аксесоари - 7 лв.

Работни станции - 15 лв.

Принтери - 14 лв.

Мултифункционални у-ва - 14 лв.

 

 

При заяваване на два продукта клиентът заплаща  50% от сумата за доставка на втория продукт.

Пример: Ако поръчате два таблета, Вие заплащате 15 лева (10 лева за доставката на първия и 5 лева за доставката на втория).  

Цените на доставка са с включен ДДС.

 

Някои от продуктите са с безплатна доставка. Това е отбелязано в описанието на продукта и означава, че доставката е за сметка на hop.bg.

 

Всички цени за доставка са валидни за територията на Република България.

СТОЙНОСТ НА ДОСТАВКАТА ПРИ ЗАКУПУВАНЕ НА ИЗПЛАЩАНЕ/ЛИЗИНГ


Продуктите, закупени на лизинг се заплащат от страна на клиента и сумата за доставката се добавя към исканата сума за финансиране.
Пример: Ако поръчате лаптоп за 399лв, цената за доставка е 10лв, общата сума за финансиране от кредитната институция ще е 409лв.
 

ЗАПЛАЩАНЕ НА ДОСТАВКАТА

 

Заплащането на доставката се извършва при закупуване на желания от Вас продукт:

1.     при заплащане с Наложен платеж - вие заплащате на куриера сумата за продукта плюс сумата за доставка или само сумата на продукта при покупка на такъв с безплатна доставка.

2.     при заплащане на продукта по Банков път - вие заплащате сумата за продукта плюс сумата за доставка по банков път.

3.     при заплащане през PayPal - вие заплащате сумата за продукта плюс сумата за доставка.
4.     при заплащане с банкова карта през ВПОС - заплащате общата сума за продукта плюс сумата за доставка, чрез банковата карта.

 

КЪДЕ ВИЖДАМ СТОЙНОСТТА НА ДОСТАВКАТА

 

Стойността за доставка е упомената под наименованието на всеки продукт, когато сте отворили страницата с неговото описание. Също така цената за доставка е посочена/се калкулира и визуализира във формата за доставка, която трябва да попълните, за да може желаният от Вас продукт да бъде доставен.
 

 

СРОК НА ДОСТАВКА

 

Срокът на доставка е до 2 работни дни след потвърждаване на поръчката от страна на служител на hop.bg.

 

ОТКАЗ ОТ ДОГОВОР ОТ РАЗСТОЯНИЕ

 

При положение, че искате да се откажете от договора си от разстояние, съгласно разпоредбите на чл. 47 ал. 1, точка 8 от ЗЗП вие трябва да попълните и изпратите на info@hop.bg формуляр за отказ изготвен по зададения формуляр от Приложение 6 от ЗЗП. Формуляр за отказ от договор от разстояние може да намерите тук. След попълването му, очакваме формуляра да се изпрати на info@hop.bg, след което наш служител ще се свърже с вас. 

 

ОПЦИЯ „ОТВОРИ И ПРОВЕРИ“

 

Всеки клиент, закупил продукт от hop.bg има право при получаване му да се възползва от опцията, която наетата от нас куриерска фирма предлага, Отвори и провери. При несъотвествие на съдържанието на доставката с характеристиките на поръчания продукт, клиентът може да не приеме продукта, от което произлизат следното действие:

·         Клиентът не заплаща куриерските разходи по връщането на продукта към подателя hop.bg

 

ОТКАЗ И ВРЪЩАНЕ НА СТОКА

 

Всеки клиент на hop.bg има правото да върне закупената от него стока в срок от 14 (четиринадесет) работни дни след закупуването й, съгласно ЗАКОН ЗА ЗАЩИТА НА ПОТРЕБИТЕЛИТЕ чл. 55, ал. 1.  За повече информация виж на адрес www.kzp.bg .
В случай, че плащането е направено с банкова карта, възстановяването на суми се извършва чрез нареждане на обратна операция по картата, с която е направено плащането в срок от 5 работни дни.

 

КУРИЕРСКА ФИРМА

 

Стоките предлагани от www.hop.bg достигат до Вас чрез услугите на куриерска фирма Speedy

 

ПРИ ВЗИМАНЕ НА ПРОДУКТА ОТ МАГАЗИН НА  hop.bg

 

Когато клиентът желае да вземе продукта от магазин на hop.bg, упоменава своето желание при попълване на формата за поръчка. Ако продуктът е наличен в друг магазин на hop.bg, а не в този, от който вие искате да го вземете,  то прехвърлянето от един магазин в друг става за сметка на hop.bg, след което клиентът бива информиран, че продуктът е наличен в желания магазин. 

 

Hop.BG - ВходВход Бизнес клиентиРегистрация на дилъри и b2b клиенти

Hop.BG - Регистрация


Желаете ли да получавате наши промоционални предложения чрез електронна поща?Вход Бизнес клиентиРегистрация на дилъри и b2b клиенти

Hop.BG - Забравена парола

Напишете в полето отдолу пощата, с която сте се регистрирали на нашия сайт и ще получите на тази поща нова временна парола.

Hop.BG - Изпрати на приятел

Hop.BG - Търсене