en

Apple Mac Pro и PowerMac

1 Налични продукта.
ПромоционалниОферти
Виж всички
Реновиран
Реновиран
Работна станция Apple Mac Pro A1991 (2019) Tower

Работна станцияApple Mac Pro A1991 (2019) Tower

  • Intel Xeon W-3235 (19.25M, 3.30 GHz, до 4.50 GHz)
  • 32GB DDR4
  • 1TB SSD
  • AMD Radeon Pro W6800X (256-bit, 32GB GDDR6)

8599.00 лв.

Експресна доставка

Възможност за експресна доставка на лаптопи, компютри, монитори, принтери, смартфони, iPhone и други в цяла България - София, Пловдив, Варна, Бургас, Стара Загора, Благоевград, Пазарджик, Плевен, Велико Търново, Хасково, Русе, Сливен, Добрич, Враца, Шумен, Кърджали, Монтана, Ловеч, Кюстендил, Перник, Ямбол, Разград, Габрово, Смолян, Търговище, Силистра, Видин, Троян, Ботевград, Ямбол, Свищов, Дупница, Горна Оряховица, Казанлък, Асеновград, Кюстендил, Петрич, Димитровград, Сандански, Самоков, Троян, Несебър и други. Също така можете да получите поръчаните продукти с безплатна доставка в някой от петте ни магазина.


Описание

Apple Mac Pro е сред топ моделите от висок клас, които идват на дневен ред след Power Mac G5 (2003 - 2006) – последната серия мощни компютри на Apple. Работната станция на Apple разполага с от 8 до 28 ядрен процесор Intel Xeon, от 32 GB до 1,5 TB RAM памет и място за съхранение на файлове от 256 GB до 8 TB.

Mac Pro е предназначен за професионална употреба при дейности, които се нуждаят от много висока продуктивност на процесора, голям капацитет за визуализация, едновременно използване на голям виртуален инструментариум и висока скорост на изпълнение. Apple Mac Pro е създаден за постоянно натоварване, като за целта е помислено и как компютърът междувременно да не прегрее – топлината се разпръсква в специални ребра от алуминий, в допълнение няколко безшумни вентилатори подпомагат процеса и осигуряват тих режим на работа.

Дизайнът на работната станция е произведение на изкуството и дори вътре е елегантно подреден всеки компонент и е скрит зад панели които освен за красота служат и за подобряване на охлаждането. Това е необходимо заради предвиденото голямо натоварване за продължителен период от време с тежък софтуер за обработка на видео, проектиране и други цели.

Сумата за закупуването на такава чисто нова работна станция стига до над 60 000 долара, но в hop.bg можете да я откриете на значително по-ниска цена, с възможност за поръчка на лизинг и се предлага с 12 месеца гаранция. Днес, макар и не много често, можете да намерите Apple Mac Pro втора ръка от 800-900 лв. до над 2000 лв. в зависимост от техническите характеристики.

Hop.BG - ВходВход Бизнес клиентиРегистрация на дилъри и b2b клиенти

Hop.BG - Регистрация


Желаете ли да получавате наши промоционални предложения чрез електронна поща?Вход Бизнес клиентиРегистрация на дилъри и b2b клиенти

Hop.BG - Забравена парола

Напишете в полето отдолу пощата, с която сте се регистрирали на нашия сайт и ще получите на тази поща нова временна парола.

Hop.BG - Изпрати на приятел

Hop.BG - Търсене